banner
Kinderdagpaleis La Luna

Kinderdagpaleis La Luna

Peuterspeelzaalwerk en B.S.O.

Vanaf 17 augustus 2015 heeft Kinderdagpaleis La Luna een plekje gekregen binnen de Polderhof.
Wij bieden Peuterspeelzaalwerk aan en willen in de nabije toekomst ook Buitenschoolse opvang (B.S.O.) in de Polderhof gaan aanbieden.

Peuterspeelzaalwerk (Peuterwerk)

Bij Kinderdagpaleis La Luna bieden we vanaf het schooljaar 2014/2015 peuterwerk aan.
Dit gaat in goed overleg met Welzijnsorganisatie De Schoor. U kent deze vorm van begeleiding als de speelzaal. De naam speelzaal, zal uiteindelijk overgaan in de term peuterwerk. Voor de vertrouwdheid hanteren we voorlopig nog het begrip speelzaal(werk).

Onder peuterspeelzaalwerk verstaan we: 

De verzorging, opvoeding en bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen vanaf de leeftijd 2 jaar, tot het tijdstip waarop ze kunnen deelnemen aan het basisonderwijs.
Naar de speelzaal gaan is leuk en leerzaam tegelijk. Peuters kunnen in een uitdagende omgeving met elkaar spelen en zo zichzelf en de wereld ontdekken als voorbereiding op de basisschool. De pedagogische medewerkers werken volgens de methode: Startblokken.

Buitenschoolse opvang (B.S.O.)

Inschrijving voor Buitenschoolse opvang is gestart.Meer informatie betreft het Peuterspeelzaalwerk of Buitenschoolse opvang kunt u vinden op www.laluna.nl of u belt het hoofdkantoor van Kinderdagpaleis La Luna op nr : 0365450377

right_image